Zhengshan Shoumei

90.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

Este un ceai alb, presat din materii prime colectate în Munții Taimushan (județul Fudin, provincia Fujian).

Ceaiul uscat a fost presat într-o turtă de 290 g, ușor de stratificat în frunze plate, maro, cu tăișuri subțiri. Aroma este intensă, de lemn-balsamică.

GUST ȘI AROMĂ

Infuzia transparentă are o nuanță galbenă de struguri. Buchetul este complex, lemnos-balsamic, cu note de mușchi de stejar, frunze coapte, coniac, caramel cremos și fructe de pădure. Aromă fină, balsamică. Gustul se dezvăluie treptat, trecând de la picant, uscat și ușor aspru la suculent, uleios și dulce, cu aciditate fină de fructe de pădure.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°С) într-un gaiwan de porțelan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 4 g la 100 ml. Prima infuzie trebuie să dureze aproximativ 8-10 secunde. După aceea, faceți infuzii fulgerătoare de aproximativ 2-3 secunde; în infuziile ulterioare, măriți timpul de infuzare, dacă este necesar. Puteți repeta infuzarea până la aproximativ 9-10 ori, în timp ce ceaiul rămâne gustos.

Zhengshan Shoumei ("Sprâncenele longevității") este o alegere excelentă pentru a vă stimula energia în timpul zilei, pentru a vă încălzi și a vă reîmprospăta viziunea lucrurilor.
Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Metoda de plată
Livrare