Lao Chahu

250.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

Shu Pu-erh "Lao Chahu" (care înseamnă "Ceainic vechi") a fost fabricat din materia primă din Birma, recoltat în 2017.

DESCRIERE VIZUALĂ

Când este deschis, prezintă o turtă de 357-g de frunze răsucite presate, are o culoare maro, cu tăieturi și vârfuri subțiri. Parfumul este intens, de nucă, cu un accent de fructe uscate. Infuzia este de culoare închisă, brun-roșiatică.

GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului gata preparat este matur, de nucă și lemn, cu note de fructe uscate, pâine rustică și ierburi picante. Aroma este profundă și caldă, de nucă și lemn. Gustul este bogat, blând, catifelat, dulceag și cu o ușoară tărie lemnoasă și acrișoară fructată.

METODA RECOMANDATĂ DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 6-8 g la 100 ml. Timpul primei infuzii este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1 secundă), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți infuza ceaiul până la aproximativ 8-9 ori.

Shu Pu-erh "Lao Chahu" este o alegere bună pentru pauzele zilnice de ceai. Are un gust bogat și blând și un efect de încălzire și de întărire moale.
Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Metoda de plată
Livrare