WEBPUNK 2.0

80.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

Shu puer învechit din materii prime recoltate în regiunea de ceai Menghai în 2019. Presărat la comanda în 2020.

DESCRIERE VIZUALĂ

La prima vedere turtă presată de 357 g. conține frunze presate de culoare maro cu muguri subțiri și vârfuri roșiatice. Aroma este reținută, lemnoasă. Infuzia este transparentă, de culoare roșiatică-castanie.

GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului gata preparat este matur, lemnos, cu note de frunze coapte, nuci, pâine și fructe de pădure uscate. Aroma este caldă și calmă, lemnoasă. Gustul este moale, dulce, cu astringență lemnoasă ușoară și acrime de fructe de pădure uscate.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 6 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1 secundă), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Poți prepara ceaiul de până la 7-8 ori.

Efectul este încălzitor, moderat tonic.
Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Metoda de plată
Livrare