Wuji Shu Cha

120.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

Wuji ("Clasa a cincea") din județul Menghai, recoltă 2017.

La prima vedere ceaiul uscat se prezintă sub forma unei turte de 357 grame de densitate medie, Poate fi porționat fără efort cu degetele în frunze brune, răsucite, cu tăișuri subțiri și vârfuri roșiatice. Parfumul frunzei uscate este reținut, lemnos și de nucă.

GUST ȘI AROMĂ

Infuzia transparentă are o culoare roșie-castanie închisă.Buchetul este matur, de nuci și lemn, cu note de frunze de toamnă și ierburi condimentate. Aroma este profundă și caldă, condimentată și lemnoasă. Gustul este bogat și catifelat, dulceag, cu nuanțe picante și o ușoară amărăciune în postgust.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°С) într-un gaiwan de porțelan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 5-6 g la 100 ml. Prima infuzie trebuie să dureze 5 secunde; după aceasta, faceți infuzii rapide de aproximativ 1 secundă fiecare. Pentru infuzii ulterioare, se mărește timpul de infuzare dacă este necesar. Puteți repeta infuzarea până la aproximativ 9-10 ori, atât timp cât ceaiul rămâne gustos.

“Wuji Shu Cha” este o alegere excelentă pentru a ameliora oboseala și pentru a vă spori energia în timpul zilei.

Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Metoda de plată
Livrare