Equinox

340.00
MDL
Prețul este indicat pentru o turtă de 100 de grame.

DESCRIERE

Ceaiul "Equinox" este rezultatul unei selecții atente de materii prime, culese în primăvara anului 2022 în împrejurimile orașului Lincang, China. Acest ceai este presat sub forma unei plăcinte de 100 de grame, cu o densitate medie, ușor de despărțit, in frunze și muguri de culoare maro și auriu.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului finit se remarcă prin note mature de nuci și lemn, cu accente ușoare de biscuiți de ovăz. Aroma ceaiului este profundă și caldă, cu tonuri de nuci și lemn. Gustul este bogat și catifelat, ușor dulceag, cu nuanțe condimentate și ușoară amărăciune, creând un echilibru unic.

MODUL DE PREPARARE

Infuzați cu apă fierbinte (95°C) într-un ceainic de lut poros sau într-un gaiwan. Raportul de infuzie la apă: 6-8 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, lăsați timp de 15 secunde, apoi beți cu curgere, crescând treptat timpul de infuzare până la 1 minut. Păstrează gustul și aroma pentru până la 10 infuzări.

Pentru mai multe informații despre cum să preparați corect ceaiul, citiți aici.

EVALUAREA NOASTRĂ

Un energizant eficient sau o modalitate de relaxare și odihnă, în funcție de concentrarea infuziei. Acest ceai oferă posibilitatea de a vă bucura de un gust echilibrat, dens și catifelat. Gustul ceaiului se caracterizează prin uniformitate, densitate, textură învăluitoare, ușoară amărăciune a ciocolatei. Menține consistența și echilibrul în timpul mai multor infuzări, oferind o experiență plină și puternică de băut ceai. Un shu bun pentru a începe ziua.
Se procură împreună cu acest produs: