Lincang Shu

140.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

DESCRIERE

Shu puer preparat din muguri și frunze de pe plantația din județul Lincan, recolta anului 2018. În stare uscată, o clătită de frunze ondulate de culoare maro închis, presate și muguri. Aroma este  lemnoasă. Infuzia este de culoare închisă, brun-roșiatică.

GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului pregătit este echilibrat cu nuanțe de nuci și note de ierburi. Aroma este profundă și caldă, de nucă și ierburi. Gust neted, catifelat, dulce, cu o ușoară aciditate de fructe de pădure uscate și note de condimente.

METODA DE PREPARARE

Ceaiul se opărește cu apă fierbinte (95°C) într-un gaiwan sau într-un vas de ceai din lut isin. Proporție: 6-8 grame la 100 ml. Prima infuzie necesită aproximativ 5-7 secunde. După aceea, se fac infuzii scurte (doar pentru 1 secundă), mărind timpul de infuzare la fiecare etapă următoare. Puteți prepara ceaiul de până la 9-10 ori.

EVALUAREA NOASTRĂ

Un ceai bine echilibrat, care încălzește și revigorează moderat și creează starea de spirit pentru muncă. Este moale, echilibrat, cu note lemnoase și nuci, toate în părți egale. O versiune perfectă pentru a începe ziua de lucru.

Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Если вы разместите свой заказ до 10:00 утра, мы доставим его в тот же день. Если заказ сделан после 10:00, то мы доставим его на следующий день в удобное для вас время.

Заполните, пожалуйста, все поля. Мы свяжемся с вами и все согласуем. Приятных чаепитий!
Способ оплаты
Способ доставки