Anxi Hey Tie Guanyin

150.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

DESCRIERE

"Tie Guanyin intunecat" din  Sudul provinciei Fujian din Anxi.
În aparență: granule de dimensiuni medii, de culoare maro închis, din muguri de ceai răsuciți. Parfumul este profund și vâscos, cu un accent prăjit. Lichiorul este transparent, cu o nuanță de chihlimbar închis.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului gata preparat este complex de condimente și biscuiți, cu note de vanilie, lemnoase, cafea și prune uscate. Aroma este profundă și caldă, complexă. Gustul este corpolent și uleios, dulceag, cu o astringență lemnoasă delicată și o amărăciune fină de cafea.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°С) într-un gaiwan de porțelan sau într-un ceainic din lut isin. Proporția este de 6 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 2-3 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți repeta această metodă de până la 10 ori.

"Tie Guanyin întunecat" este o alegere bună pentru o relansare emoțională după-amiaza. Efectul său este încălzitor, tonic moale.
Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Metoda de plată
Livrare