Thai Sheng Pu-erh

170.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

''Thai Sheng pu-erh'' este fabricat din muguri de primăvară timpurie, culeși din copaci bătrâni din nordul Regatului Thailandei în primăvara anului 2019.

LA PRIMA VEDERE

Atunci când sunt uscate, frunzele sunt groase și mari, cu o culoare verde-oliv. Acestea sunt răsucite și întrepătrunse cu câteva vârfuri gălbui. 
Parfumul este afumat, fructat și lemnos, cu o notă de ierburi.


GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului preparat este blând, cald și fructat, cu o nuanță lemnoasă. În afară de aceasta, are o ușoară reminiscență de fân proaspăt și de caise uscate la soare. 
Infuzia este transparentă, cu o nuanță verde-gălbuie deschis.
Aroma din ceașca de ceai goală este profundă și melodioasă, fructata cu o notă de caramel.
Gustul este corpolent, curat și moale, cu o ușoară tărie fructată și nuanțe afumate, care evoluează în gustul persistent, rece, mentolat.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (89-94°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut. Proporția este de 3-4 g. la 100 ml. Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât gustul este mai moale, dar și aroma mai slabă. Clătiți ceaiul cu apă fierbinte și faceți o primă infuzie de aproximativ 3-5 secunde. După primele câteva (3-4) infuzii de aproximativ 1-2 secunde, puteți mări timpul de infuzare, dacă este necesar. Puteți infuza ceaiul de aproximativ 10 ori.

Thai Sheng Pu-erh "2019" este un Sheng Pu-erh superb pentru vitalitatea zilnică, cu un gust moale și un efect energic viguros. Este ceaiul perfect pentru a începe ziua cu el.
Se procură împreună cu acest produs: