Shengtai Dianhong

140.00
MDL
Цена указана за 50 граммов. Если хотите приобрести, например, 100 граммов, то увеличьте количество позиций до 2-х. 

DESCRIERE

Shengtai Dianhong a fost produs într-o mică fermă din județul Linzang, cultivată fără îngrășăminte sintetice și agenți chimici de combatere a dăunătorilor.

În aparență: flageluri subțiri de mărime medie cu frunze maro și muguri pufoși de culoare galben-roșcată. Parfumul este profund, fructat, cu note condimentate. Infuzia este transparentă, de culoare castanie.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului gata preparat este viu și cald, fructat-picant, cu note lemnoase, de miere și de patiserie. Parfumul este profund și cald, fructat-picant. Gustul este bogat și corpolent, puțin acrișor, dulceag, cu gust acrișor de citrice și nuanțe ușoare de condimente, se transformă în final persistent.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°С) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut isin. Proporția este de 5 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 6-8 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 2-3 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți repeta această metodă de până la 10 ori.

Shengtai Dianhong Maofeng este o alegere excelentă pentru pauzele zilnice de ceai - viu, suculent și foarte parfumat. Efectul este încălzitor, tonic moale.
Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Metoda de plată
Livrare