Moli Lü Cha

120.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

"Ceaiul verde cu flori de iasomie" a fost fabricat în munții Mengding (provincia Sichuan). Ceaiul a fost aromat cu flori proaspete de iasomie.

La prima vedere spirale mici de muguri pufoși de culoare verde-oliv și flori de iasomie. Aroma este intensă și florală. Infuzia este transparentă, cu nuanță verde-aurie.

GUST ȘI AROMĂ

Ceaiul infuzat are un buchet proaspăt, ierbos-floral. Aroma este ușoară, dulce și blândă. Gustul este suculent, moale, mătăsos și dulce, care treptat un postgust răcoritor.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (80°C) într-un gaiwan de porțelan sau într-un ceainic de sticlă. Proporția este de 2-3 g la 100 ml. Prima infuzie trebuie să dureze 5 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1-2 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți repeta această metodă aproximativ 6-7 ori.

"Ceaiul verde cu flori de iasomie" este o alegere bună pentru consumul zilnic de ceai. Este ușor, vital și prietenos. El potolește perfect setea, împrospătează și oferă momente de bucurie pură.
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Nume
Nr. de telefon
Adresa
Metoda de plată
Livrare
Comentarii adiționale