Jingmai Bai Cha

130.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

"Jingmai Bai Cha" este ceaiul alb fabricat în primăvara anului 2020 într-o mică fermă de ceai din Munții Jingmai (județul Puer, provincia Yunnan).

La prima vedere prezintă o turtă de ceai presată cu densitate medie, ușor de împărțit în frunze brune și verzui, cu butași subțiri, muguri argintii. Aroma este intensă, de fructe de pădure-florală. Infuzia este transparentă, cu o nuanță gălbuie.

GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului gata preparat este proaspăt și viu, floral picant, cu note de fructe de pădure, de fructe de pădure, lemnoase și ierboase. Aroma este proaspătă și fragedă, fructată-florală. Gustul este corpolent și mătăsos, ușor picant, cu nuanțe dulci și acrișoare de fructe uscate și fructe de pădure proaspete.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (80°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 5 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1 secundă), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Poți prepara ceaiul de până la 9-10 ori.

"Jingmai Bai Cha" este o alegere excelentă pentru a vă stimula energia în timpul zilei, pentru a vă reîmprospăta percepția lumii și ridica dispozitia.
Se procură împreună cu acest produs: