Menghai Lao Sheng Puer

290.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

DESCRIERE

Sheng puerh maturat din regiunea Menghai.
Teacake de 357 de grame de densitate medie se separă ușor în frunze și muguri maro răsucite. Aroma este reținută, lemnoasă-ierbacee cu un accent afumat. Infuzia este transparentă, cu o nuanță de galben chihlimbar.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului preparat este matur, lemnos-ierbaceu, cu note de nucă, balsamice și fructate. Aroma este intensă, fructată-balsamică. Gustul este corpolent și mătăsos, dulceag, ușor astringent, cu gust acrișor fructat și final persistent.

METODA DE PREPARARE

Se infuzează ceaiul în apă fierbinte (90-95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut isin. Proporția este de 5-6 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 10-15 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (timp de 1-2 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar.  Puteți prepara ceaiul de până la 10 ori.
Se procură împreună cu acest produs: