Bulan Chun Shu

320.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

DESCRIERE

Bulang Chun Shu este fabricat în 2019 din recolta de primăvară din 2010 în Munții Bulang, județul Mengghai, prefectura Xishuangbanna. O turtă de 357 de grame, de densitate medie, care se rupe fără efort cu degetele în frunzei brune și muguri roșiatice. Aroma este delicată, lemnoasă de nucă. Infuzia este limpede, de culoare brun-roșcată închisă.

GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului preparat este matur, de nuci și lemn, cu note de biscuiți de ovăz, fructe de pădure uscate. Aroma este profundă, caldă, de nuci și pădure de toamnă. Gustul este corpolent și catifelat, dulceag, cu nuanțe de amaretto.

METODA DE PREPARARE

Ceaiul se prepară cu apă fierbinte (95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut isin. Proporție: 6-7 grame la 100 ml. Prima infuzie este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, se fac infuzii scurte (doar pentru 1 secundă), mărind timpul de infuzare la fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Ceaiul poate fi infuzat de până la 9-10 ori.

Bulan Chun Shu poate fi folosit atât ca o băutură energetică naturală eficientă, cât și ca remediu relaxant și de repaus. Totul depinde de concentrație: cu cât este mai mare, cu atât mai puternic este efectul tonic.

IMAGINEA NOASTRĂ

Acesta este un excelent reprezentant al unui shu mai în vârstă. Când este uscat, mirosul este modest, lemnos, ușor dulce și picant. Din ceainic, aroma este foarte blândă, cu note de lapte topit și de lemn.
Se procură împreună cu acest produs: