Jingmai Mountain Raw Puer Tea

180.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

DESCRIERE

Sheng puer "Jingmai Mountains "a fost făcut din muguri de primăvară de ceai de plantație din regiunea Puer.

Turta de ceai de 357 de grame compusă din frunze brune, cu frunze răsucite în formă de flagel și vârfuri argintii-bej. Parfumul este intens, floral-ierbaceu. Infuzia este transparentă, cu nuanță de struguri albi.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului preparat este proaspăt, ierbos, cu note lemnoase, florale și de nucă. Parfumul este calm, floral-herbaceu. Gustul este corpolent și savuros, un pic acrișor, fructat și final persistent. 

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (75-95°C, cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât gustul este mai moale) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut isin. Proporția este de 4-5 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 5 secunde. După aceea se fac infuzii scurte (doar pentru 1-2 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți prepara ceaiul de până la 10 ori.

Raw Puer "Jingmai Mountains" este o alegere potrivită pentru pauzele de ceai de zi cu zi: viu, revitalizant și prietenos. 
Se procură împreună cu acest produs:
Click to order
Comanda dvs.:
Total: 
Dacă plasați comanda înainte de ora 10:00, o vom livra în aceeași zi. Dacă comanda dvs. este plasată după ora 10:00 a.m., o vom livra a doua zi, in timpul convinabil.

Vă rugăm să completați toate câmpurile. Vă vom contacta în curînd. Savurați cu plăcere!
Metoda de plată
Livrare