Menghai Teji Chen Xiang

130.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

Shu Puer de calitate superioară "Aromă maturată" din județul Menghai, recoltă 2015.

La prima vedere muguri mici și subțiri de culoarea maro închis și roșii. Aroma este reținută, de nucă - și lemnoasă. Infuzia este transparentă, cu o nuanță roșu castaniu.

GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului gata preparat este matur, nuc-lemnos, cu note de mușchi de stejar și fructe de pădure uscate. Aroma este vâscoasă, lemnoasă de nucă. Gustul este corpolent și moale, dulceag, cu o acrișoară rafinată de fructe de pădure uscate și un postgust catifelat.

METODA DE PREPARARE

Preparați ceaiul cu apă fierbinte (95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 6 g la 100 ml. Timpul primei infuziei este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 2-3 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți prepara ceaiul de până la 8 ori.

Shu Puer "Menghai Teji Chenxiang" este o alegere potrivită pentru pauzele de ceai de zi cu zi: aromă bogată și ușoară, efect moderat tonic.
Se procură împreună cu acest produs: