Anxi Xiaozhong

140.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

DESCRIERE

Ceai roșu Fujian prelucrat în conformitate cu tehnologia Xiaozhong.
În aparență: frunze răsucite, de mărime medie, cu flageluri de culoare brun-burgheză. Parfumul este reținut, fructat-ierbaceu. Infuzia este transparentă, cu o nuanță de migdală aurie.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului gata preparat este cald, fructat, cu note de fructe de pădure, biscuiți, condimentate-ierbacee și florale. Aroma este caldă și fragedă, condimentată-florală. Gustul este corpolent și dulce, puțin astringent, cu gust acrișor de fructe de pădure și nuanțe picante.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°С) într-un gaiwan de porțelan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 5-6 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 2-3 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți repeta această metodă de până la 7-8 ori.

Ceaiul roșu "Anxi Xiaozhong" este o alegere excelentă o varietate de situații și stări de spirit: prietenos și ușor de preparat, dar, în același timp, divers și destul de rafinat pentru stilul gong-fu-cha.
Se procură împreună cu acest produs: