Wudan Cha

240.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

DESCRIERE

"Wudan Cha" a fost făcut în Munții Fenghuangshan în primăvara anului 2022 (foc mediu). În aparență: flageluri mari, brune, de frunze răsucite, cu butași subțiri. Parfumul este intens, floral picant. Infuzia este transparentă, cu o nuanță galben-ocru.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului gata preparat este multilateral și viu, de fructe de pădure, cu note de ierburi picante și fructe coapte. Aroma este înaltă și fragedă, de fructe de pădure. Gustul este rafinat și corpolent, puțin astringent, cu o aciditate de fructe de pădure și un final suculent.

METODA DE PREPARARE

Se infuzează ceaiul în apă fierbinte (80-90°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut isin. Proporția este de 5 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 15 secunde. După aceea se fac infuzii scurte (timp de 5-10 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți prepara ceaiul de până la 6 ori.

Wudan Cha este alegerea potrivită pentru o relansare emoțională după-amiaza. Îl recomandăm în special celor care apreciază componenta florală delicată al oolongurilor din Chaozhou.
Se procură împreună cu acest produs: