Ruby Gaba Oolong

290.00
MDL
Prețul este pentru 25 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 50 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

DESCRIERE

Ruby Gaba Oolong este fabricat din muguri de toamnă din soiul de ceai Ruby-18, culese și prelucrate în rezervația naturală insula Taiwan, în munții Alishan (județul Chiayi).

Atunci când sunt uscate, acestea reprezintă perle grele, lucioase, de culoare maro-burgundy, cu butași mici. Parfumul este intens, cald, de biscuiți-picant cu o nuanță de cicoare. Infuzia este transparentă, cu nuanță de chihlimbar închis.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Ceaiul preparat are o aromă caldă, complexă, cu note de lemn, condimente, cremă de caramel și fructe de pădure. Aroma este fragedă, dulce. Gustul este moale, mătăsos, dulceag, cu o ușoară acrivie de fructe de pădure, care se transformă într-un postgust blând și răcoritor.

METODA DE PREPARARE

Preparați ceaiul cu apă fierbinte (95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic pentru oolong taiwanez din lut poros. Proporția este de 6 g la 100 ml. Prima infuzie trebuie să dureze 8-10 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru o secundă), mărind treptat timpul de infuzare. Puteți repeta această metodă de infuzare de până la 10 ori.

O alegere excelentă pentru pauzele zilnice de ceai. Îndepărtează oboseala mentală și tensiunea nervoasă, împrospătează percepția și activează activitatea mentală.
Se procură împreună cu acest produs: