Anhua Fu Zhuan

90.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți un brichet întreg, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

"Fu Zhuan" ("Golden Longevity Tea Brick") fabricat în Anhua (provincia Hunan) în 2017. 
Microbul Eurotium Cristatum sau Jin Hua (Flori de aur), extrem de sănătos, participă la crearea acestui ceai. Coloniile sale arată ca niște boabe galbene împrăștiate pe suprafața ceaiului. Florile de aur trăiesc pe ciupercile de longevitate, Fu Lin (Poria cocos), al căror nume a fost inclus în denumirea acestui ceai.

800g de brichetă de ceai din frunze de ceai presate. Aroma este intensă, condimentată-lemnoasă, cu un accent fructat. Licoarea este transparentă, cu nuanță galben ocru.

GUST ȘI AROMĂ

Buchetul ceaiului preparat este matur, condimentat-lemnos, cu note de mușchi de stejar, frunze de toamnă, miere și fructe uscate. Aroma este profundă și caldă, condimentată-fructată, cu un accent de miere. Gustul este corpolent și blând, dulceag, cu o ușoară tărie lemnoasă, acrișor fructat răcoritor.

METODA RECOMANDATĂ DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (95°С) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut poros. Proporția este de 8-10 g la 100 ml. Timpul primei infuzăriI este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1-2 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți repeta această metodă de până la 6-7 ori. Bună pentru prepararea în termos.

"Fu Zhuan" este alegerea potrivită pentru a ameliora oboseala și pentru a vă stimula energia în timpul zilei. Va fi deosebit de relevant pe vreme umedă, rece, în timpul bolilor virale de sezon.

Se procură împreună cu acest produs: