Menghai Yesheng Shu

170.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

DESCRIERE

Shu puer făcut din muguri de arbori de ceai sălbatici din județul Menghai, recoltați în 2018. În stare uscată, o turtă de frunze presate, de culoare maro închis, și muguri roșiatici. Aroma este dulcie, lemnoasă. Infuzia este de culoare închisă, brun-roșiatică.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului finit este matur, nucifer și lemnos, cu note de lapte topit, ierburi condimentate și fructe de pădure uscate. Aroma este profundă și caldă. Gustul este corpolent, catifelat, dulceag, cu o ușoară astringență lemnoasă, o amărăciune fină de fructe de pădure uscate.

METODA DE PREPARARE

Se prepară acest ceai cu apă fierbinte (95°C) într-un gaiwan de porțelan sau într-un vas de ceai din lut isin. Proporție: 6-8g la 100ml. Primul timp de preparare este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1 secundă), mărind timpul de infuzare la fiecare etapă succesivă, dacă este necesar. Ceaiul poate fi preparat de până la 9-10 ori.

EVALUAREA NOASTRĂ

Este acel shu puer care  vă va relaxa și vă va lăsa cu un sentiment de pace și liniște. Ceaiul este ușor de băut și de lungă durată, cu o aromă de nucă și lapte condensat. Un shu puer neordinar, pentru un dialog de seară cu sine sau cu un prieten apropiat.

Se procură împreună cu acest produs: