Sheng Puer from The Trees of Wengji Village

370.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.

DESCRIERE

Sheng Puer "Arbori de ceai din satul Wengji" a fost realizat într-o mică fermă de ceai din Munții Jingmai (județul Puer) în primăvara anului 2021.

Ceaiul reprezintă o turtă de  357 de grame compus din frunze brune, răsucite,  și muguri argintii. Parfumul este reținut, ierbos, cu o notă afumată. Infuzia este transparentă, cu o nuanță verde-gălbuie.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului preparat este proaspăt, ierbos, cu note de miere, tutun și nucă. Parfumul este tandru, complex. Gustul este corpolent și uleios, ușor acrișor, cu o amăreală rafinată și un final persistent.

METODA DE PREPARARE

Preparați ceaiul cu apă fierbinte (85-95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut isin. Proporția este de 5 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1-2 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți prepara ceaiul de până la 9 ori.

"Copacii mari din satul Wengji" este o alegere bună pentru a vă revitaliza corpul și spiritul. Atunci când este păstrat în mod corespunzător, acest ceai va deveni doar mai bun de-a lungul anilor.
Se procură împreună cu acest produs: