Teng Bada Shu Cha

150.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

DESCRIERE

Teng Bada Shu Cha din județul Menghai. Recolta anului  2020.
În formă uscată frunze brune de mărime medie, încolăcite și fragmente ale acestora. Aroma este liniștită, lemnoasă. Infuzie de culoare brun-roșcată închisă.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului este matur, lemnos, cu note de alune de pădure, fructe uscate, boabe de cacao și frunze de toamnă. Aroma este profundă și caldă, complexă, lemnoasă și balsamică. Gustul este corpolent și moale, dulce, ușor picant, cu o amăreală delicată, aciditate de fructe și un post gust catifelat. 

METODA DE PREPARARE

Se prepară acest ceai în apă fierbinte (95°C) într-un ceainic gaiwan sau de lut poros. Proporția este de 6-7 grame la 100 ml. Timpul primei infuzii este de aproximativ 20 de secunde. După aceea, se fac infuzii scurte, mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă succesivă, dacă este necesar. Ceaiul poate fi preparat de până la 7 ori.

Teng Bada Shu Cha este o alegere excelentă pentru pauzele zilnice de ceai: blând, aromat și revigorant.

Se procură împreună cu acest produs: