Da Hong Pao

190.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

DESCRIERE

Ceai tradițional din regiunea Wu Yi Shan, reprezentând un amestec unic de mai multe soiuri. Acest ceai se distinge printr-un gust echilibrat și un postgust bogat și de lungă durată. Datorită prăjirii puternice, capătă note plăcute de coajă de pâine, păstrând în același timp caracteristicile unice ale fiecărui soi inclus în compoziția sa. Frunzele pentru acest ceai sunt recoltate la granița rezervației Wu Yi Shan, pe pantele muntelui Huo Yan Shan, conferindu-i statutul de ceai semi-stâncos. Este produs la fabrica Lao Chen Cha Chang, unde maestrul ceaiului din a patra generație păstrează cu grijă tradițiile de fabricare a ceaiurilor locale. Acest ceai este un adevărat exemplu al gustului ceaiurilor din Wu Yi Shan.

METODA DE PREPARARE

Se prepară ceaiul cu apă fierbinte (98°С) într-un gaiwan de porțelan, într-un ceainic din lut poros sau într-un termos. Proporția pentru prepararea în stil pin-cha este de 6-8 g la 100 ml. Clătiți ceaiul cu apă fierbinte și faceți o primă infuzie de aproximativ 3-6 secunde. După aceea se fac infuzii scurte de 2-3 secunde, mărind ulterior timpul de infuzare, după gust. Puteți infuza acest ceai de până la 5 ori.

Se procură împreună cu acest produs: