Nai Xiang Jin Xiuan

120.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2.

Celebrul "Milk Oolong", cunoscut și sub numele de "Floare de foc cu aromă de lapte". Acesta este singurul ceai cu aromă artificială din colecția noastră, un "Baileys" printre ceaiuri, realizat în conformitate cu cererea populară a clienților pe baza de oolong qin xiang premium din Anxi. Prelucrat în timpul fermentării cu arome alimentare taiwaneze (similar ceaiurilor de flori). Separat, am dori să menționăm că nu există un Milky Oolong cu aromă naturală.

La prima vedere - mici noduri de frunze semisferice răsucite de culoare lucioasă verde spre galben. Aroma ceaiului uscat este dulce, florală și de cofetărie. Infuzia este transparentă, de culoare verde-aurie, devine galbenă în timp ce este infuzată de mai multe ori.

GUST ȘI AROMĂ

licoarea de ceai este luminoasă, ușoră, florală, fructată, cu note de caramel cremos, înghețată de vanilie și monpensier fructat. Aroma este delicată, caldă, dulce. Gustul este moale, uleios, dulceag, fără amărăciune sau astringență, cu ceva acrișor fin de fructe. Un postgust plăcut, răcoritor.

METODA DE PREPARARE

Infuzați acest ceai cu apă aproape clocotită la 98°C într-un ceainic de lut poros pentru oolonguri aromate ușor fermentate sau într-un gaiwan de porțelan. Raport de infuzare la apă: 6 g la 100 ml. Se infuzează de mai multe ori, începând cu infuzii rapide și o creștere treptată a expunerii. Rezistă până la 10 infuzii.

"Milky Oolong" va fi pe placul absolut tuturor iubitorilor de ceaiuri florale și aromate. În China și Taiwan se obișnuiește să se bea acest ceai înainte de mese pentru a crește pofta de mâncare și a îmbunătăți metabolismul.

Se procură împreună cu acest produs: