Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați mai mult, de exemplu 100 de grame, creșteți numărul de articole la 2. Dacă doriți o turtă întreagă, modificați valoarea greutății din lista derulantă.
DESCRIERE
Sheng Puer "Arbori de ceai din satul Wengji" a fost realizat într-o mică fermă de ceai din Munții Jingmai (județul Puer) în primăvara anului 2021.
Ceaiul reprezintă o turtă de 357 de grame compus din frunze brune, răsucite, și muguri argintii. Parfumul este reținut, ierbos, cu o notă afumată. Infuzia este transparentă, cu o nuanță verde-gălbuie.
CARACTERISTICI GUSTATIVE
Buchetul ceaiului preparat este proaspăt, ierbos, cu note de miere, tutun și nucă. Parfumul este tandru, complex. Gustul este corpolent și uleios, ușor acrișor, cu o amăreală rafinată și un final persistent.
METODA DE PREPARARE
Preparați ceaiul cu apă fierbinte (85-95°C) într-un gaiwan sau într-un ceainic din lut isin. Proporția este de 5 g la 100 ml. Timpul primei infuzări este de aproximativ 5-7 secunde. După aceea, faceți infuzii scurte (doar pentru 1-2 secunde), mărind timpul de infuzare pentru fiecare etapă ulterioară, dacă este necesar. Puteți prepara ceaiul de până la 9 ori.
"Copacii mari din satul Wengji" este o alegere bună pentru a vă revitaliza corpul și spiritul. Atunci când este păstrat în mod corespunzător, acest ceai va deveni doar mai bun de-a lungul anilor.