Trei iepuri

340.00
MDL
Prețul este pentru o turtă de 100 de grame.

DESCRIERE

Shu puer este fabricat din recolta anilor 2020-2021, din frunze selecte de ceai sălbatic, în zona Menghai, China. Acest ceai se prezintă sub forma unor plăcuțe compacte, având o greutate de 100 de grame. Frunzele sunt îndesate cu grijă, iar aroma ceaiului uscat are note lemnoase și de nuci.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului pregătit este bogat și intens. Se remarcă printr-un gust matur, cu accente de nuci și lemn. Aroma profundă are tonuri de nuci. Gustul ceaiului este bogat, catifelat și ușor dulceag, cu o ușoară amărăciune lemnoasă.

MOD DE PREPARARE

Se prepară cu apă fierbinte (95°C) într-un ceainic de lut poros sau într-un gaiwan. Raportul dintre ceai și apă este de 6-8 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, se lasă la infuzat timp de 15 secunde, după care se bea cu turnare continuă, cu creșterea graduală a timpului de infuzare până la 1 minut. Menține gustul și aroma pentru până la 10 infuzii.

Pentru mai multe detalii despre cum să pregătiți corect ceaiul, citiți aici.

EVALUAREA NOASTRĂ

"Тri iepuri" este un reprezentant excelent al shu puer-ului. Are un gust echilibrat, dens, catifelat, fără accente stridente. Gustul este uniform, dens și învăluitor, cu o ușoară amărăciune care amintește de ciocolată.
Se procură împreună cu acest produs: