Minotaurul

220.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Daca doriti sa cumparati, de exemplu, 100 de grame, mariti cantitatea la 2 poziții. Daca doriti sa luați intrega turtă, schimbați valoarea greutatii în lista derulanta.

DESCRIERE

Ceaiul Pu'er "Minotaur" este produs într-un satul Yun De, provincia Yunnan, in 2021, si reprezinta o adevarata opera de arta. Aspectul acestui ceai: frunzele strâns rulate au o nuanță profundă de maro cu accente de lemn roșu. Aroma este retinuta, dar caldă, cu nuanțe de lemn și note delicate de fructe. Infuzia ceaiului are o culoare ambrata bogată.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul de ceai "Minotaur" pregătit este un gust matur, lemnos, cu note de fructe coapte, cremozitate delicată și nuanțe subtile de condimente. Aroma este profundă și caldă, cu accente de lemn și fructe. Gustul "Minotaurului" este bogat, catifelat, cu o dulceata delicată și o ușoară amărăciune lemnoasa, însoțită de o amărăciune rafinata a fructelor coapte și nuanțe picante.

MOD DE INFUZARE

Infuzati cu apa fierbinte (95°C) într-un ceainic din lut poros sau într-un gaiwan. Raportul de infuzare la apa: 6-8 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, lăsați să stea timp de 15 secunde, apoi serviți crescând treptat timpul de infuzare până la 1 minut. Pastreaza gustul și aroma pana la 10 infuzari.

Pentru mai multe detalii despre cum sa preparati corect ceaiul, citiți aici.

EVALUAREA NOASTRA

"Minotaur" este un ceai care va uimi prin armonie și bogăția nuanțelor de gust. O combinatie excelenta de note lemnoase, dulceata a fructelor coapte și accente condimentate. Va invita la o experiență captivantă a ceaiului, unde fiecare infuzare aduce descoperiri noi. "Minotaur" este perfect pentru cei care cauta ceva special in ceai.
Se procură împreună cu acest produs: