Floarea-soarelui

440.00
MDL
Prеțul este indicat pentru o placă de 100 de grame.

DESCRIERE

Ceaiul Pu'er "Floarea-Soarelui" a fost produs în anul 2021 în munții izolați ai regiunii Ailao, provincia Yunnan, la o altitudine de peste 2000 de metri deasupra nivelului mării.

Formatul constă în turte mici și dense, cu o greutate de 100 de grame, având frunze de culoare maro închis și muguri aurii.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului finit este delicat, cu nuanțe de caramelă, fructe de pădure proaspete și condimente parfumate. Aroma este profundă și caldă, cu note de pădure și ierburi. Gustul este bogat, catifelat, cu o dulceață plăcută de caramel, completată de o ușoară amărăciune și note subtile de mirodenii rafinate.

MOD DE PREPARARE

Se infuzează cu apă fierbinte (95°C) într-un ceainic din lut poros sau într-un gaiwan. Raportul de infuzare la apă este de 6-8 grame la 100 de mililitri. Pentru prima infuzie, lăsați să stea timp de 15 secunde, apoi serviți crescând treptat timpul de infuzare până la 1 minut. Păstrează gustul și aroma pentru până la 10 infuzii.

Pentru mai multe detalii despre cum să pregătiți ceaiul corect, citiți aici.

EVALUAREA NOASTRĂ

"Floarea-Soarelui" va fi cu siguranță pe placul cunoscătorilor de Pu'er de calitate. Este perfect echilibrat și capabil să vă ofere momente de bucurie în timpul degustarii ceaiului.
Se procură împreună cu acest produs: