Prietenie

210.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, măriți cantitatea la 2. Dacă doriți să luați un întreaga turtă, modificați valoarea greutății în lista derulantă.

DESCRIERE

Sheng puer "Prietenie" recoltat în primăvara anului 2020, cultivat în Lincang. Turta cu o greutate de 357 de grame constă din frunze și muguri care conferă ceaiului un caracter special. Aroma ceaiului este bogată, cu note de nuci tineri și fructe uscate. Infuzia ceaiului este transparentă, cu o nuanță aurie.

CARACTERISTICI DE GUST

Buchetul ceaiului infuzat este luminos și bogat, cu accente de nuci tineri și fructe uscate, conferind nuanțe de prospețime și căldură. Aroma acestui ceai inspiră și aduce aminte de plimbările în pădurea de primăvară. Gustul este plin, cu o textură catifelată, dulceață delicată și ușoară amărăciune, care îl face mai profund și interesant. Postgustul prelungit subliniază calitatea acestui ceai.

MOD DE INFUZARE

Infuzați cu apă fierbinte (80-90°C) într-un ceainic din lut poros sau într-un gaiwan. Raportul de infuzare la apă: 6 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, lăsați să stea 10-15 secunde, apoi serviți treptat măring timpul de infuzate până la 1 minut. Păstrează gustul și aroma până la 10 infuzii.

Pentru mai multe informații despre cum să pregătiți corect ceaiul, citiți aici.

EVALUAREA NOASTRĂ

Ceaiul "Prietenie" este o adevărată comoară pentru iubitorii de sheng puer. Originea sa unică, buchetul armonios de arome și gusturi îl fac o alegere excelentă. Acest ceai poate să vă spună o poveste și să vă ofere amintiri care vor rămâne în memoria dumneavoastră pentru mult timp.
Se procură împreună cu acest produs: