Primăvară

340.00
MDL
Prețul este pentru o turtă de 100 de grame.

DESCRIERE

Sheng Puer "Primăvara" provine de la arborii de ceai Lao Pin Jun, crescuți in munții Ailao Shan. Recolta a fost făcută în primăvara anului 2020. Acest ceai este rezultatul atentului amestec al frunzelor de diferiți arbori de ceai, conferindu-i un caracter complex și bogat.

Aroma ceaiului are o intensitate unică, buchetul este compus din flori proaspete și ierburi, cu note de fructe coapte. Infuzia ceaiului are o culoare aurie transparentă.

CARACTERISTICI DE GUST

Buchetul se deschide cu un gust suculent și plin, cu un echilibru perfect între notele ierboase și cele de fructe coapte. Gustul este dulceag, cu accente florale și fructate, și în același timp ușor amărui, ceea ce îi adaugă complexitate. În postgust, se simte o amărăciune rafinată, trecând în dulceață.

METODA DE INFUZIE

Se infuzează cu apă fierbinte (80-90°C) într-o ceainic de lut poros sau într-un gaiwan. Raportul de infuzie la apă este de 6 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, lăsați timp de 10-15 secunde, apoi beți cu pași crescători mărind timpul infuzare până la 1 minut. Păstrează gustul și aroma până la 10 infuzii.

Pentru mai multe detalii despre cum să prepari corect ceaiul, citește aici.

EVALUAREA NOASTRĂ

Sheng Puer "Primăvara" de pe Ailao Shan este cu adevărat o operă de magie a ceaiului. Are o combinație unică de arome și arome care vă vor purta într-o călătorie fascinantă a ceaiului. Un reprezentant excelent al ceaiurilor Puer.
Se procură împreună cu acest produs: