Patria păunilor, fabrica Puwen

340.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, măriți cantitatea la 2. Dacă doriți să luați întregul disc, modificați valoarea greutății în lista derulantă.

DESCRIERE

Ceaiul Pu-erh "Patria paunilor" este o delicatesă rafinată de la faimoasa fabrică "Pu Wen". O turtă dens presată, cu o greutate de 400 g, împachetată cu grijă în hârtie robustă. Ceaiul a fost produs în 2007, conferindu-i o valoare și unicitate aparte.

Turta desfășurat impresionează prin aroma sa ușoară și subtilă, în care se pot simți note abia perceptibile de fructe usate.

Materia primă pentru acest minunat Pu-erh include vârfurile tinere și frunzele de dimensiuni medii, conferindu-i o adâncime și o savoare deosebită. După infuzare, ceaiul capătă un gust resinat, cu arome de nuci și pământ, completate de note de pâine de secară. O adevărată capodoperă care dezvăluie o mulțime de nuanțe și impresii cu fiecare ceașcă.

MOD DE INFUZARE

Infuzați cu apă fierbinte (95°C) într-o ceainică de lut poros sau în gaiwan. Raportul ceai la apă: 6-8 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, lăsați să stea timp de 15 secunde, apoi serviți crescând treptat timpul de infuzare până la 1 minut. Menține gustul și aroma până la 15 infuzări.

Pentru mai multe detalii despre cum să preparați ceaiul corect, citiți aici.

EVALUAREA NOASTRĂ

Merită atenția dumneavoastră. Un reprezentant bun al Pu-erh-urilor ceremoniale bine maturate. Starea meditativă și bogăția gustului - asta e despre el.
Se procură împreună cu acest produs: