250 cești de ceai

220.00
MDL
Prețul este pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, creșteți cantitatea la 2. Dacă doriți să luați întreaga turtă, schimbați valoarea greutății în lista derulantă.

DESCRIERE

Shu puerh a fost produs în 2021 în plantațiile din Menghai, provincia Yunnan, în apropierea muntelui Dalunshan. Aceste plantații prosperă din anii '50-'70 ai secolului trecut la o altitudine de peste 2000 de metri deasupra nivelului mării.

Aspectul ceaiului: frunzele întunecate învârtite cu muguri aurii. Aroma ceaiului este îmbogățită cu note lemnoase, ca o plimbare în pădure. Infuzia ceaiului capătă o nuanță castanie închisă.

CARACTERISTICI GUSTATIVE

Buchetul ceaiului gata este divers și bogat - notele luminoase de caramel și condimente creează un profil complex și armonios. Pe măsură ce savurați ceaiul, veți observa fructe de pădure pronunțate în gust.

MOD DE INFUZARE

Infuzați cu apă fierbinte (95°C) într-o ceainică din lut poros sau într-un gaiwan. Raportul de infuzare la apă: 6-8 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, lăsați să stea timp de 15 secunde, apoi serviți într-un flux continuu, cu creșterea graduală a timpului de infuzare până la 1 minut. Păstrează gustul și aroma pentru până la 10 infuzii.

Pentru mai multe detalii despre cum să pregătiți ceaiul corect, citiți aici.

EVALUAREA NOASTRĂ

Un reprezentant excepțional al Shu puerh, care aduce nuanțe de gust distincte și o aromă memorabilă în ceașca dvs. Un ceai echilibrat și plăcut pentru adevărații cunoscători. Merită o notă de 5 din 5.
Se procură împreună cu acest produs: