Alchimie

140.00
MDL
rețul este indicat pentru 50 de grame. Dacă doriți să cumpărați, de exemplu, 100 de grame, vă rugăm să creșteți cantitatea la 2. Dacă doriți să luați întreaga cărămidă, vă rugăm să schimbați valoarea greutății din lista derulantă.

DESCRIERE

Ceaiul adunat face parte din soiurile vechi de arbori cunoscute sub numele de "Lao Pin Zhong". Acești copaci sunt adevărați păstrători ai istoriei ceaiului din provincia Yunnan.

CARACTERISTICI DE GUST

Ca un adevărat alchimist, acest ceai poate lua diferite forme în funcție de modul în care este preparat. Fiind băut, vă poate oferi diverse experiențe de gust.
Ceaiul își dezvăluie magia cu arome vibrante, amintind de fructele coapte și nuanțele de ierburi condimentate.

MOD DE PREPARARE

Se prepară cu apă fierbinte (95°C) într-un ceainic din lut poros sau într-un gaiwan. Raportul de ceai la apă: 6-8 g la 100 ml. Pentru prima infuzie, lăsați să stea timp de 20 de secunde, apoi beți cu ușurință, crescând treptat timpul de preparare până la 1 minut. Menține gustul și aroma pentru până la 8 infuzii.

Pentru mai multe detalii despre cum să preparați corect ceaiul, citiți aici.

EVOLUȚIE ÎN TIMP

Ceea ce face Alchimie deosebit de uimitoare este capacitatea acestui ceai de a se schimba odată cu trecerea timpului. Cu vârsta, capătă noi aspecte ale paletei de gusturi, păstrându-și în același timp structura și devenind o comoară și mai valoroasă pentru cunoscătorii de ceai.
Se procură împreună cu acest produs: